2019. gada pārskats – 1000 eiro mēnesī!

Portāls epelna.com ir divus gadus vecs! Patiesībā, jau vairāk kā sešus, bet tā nopietni tas tika iekustināts tikai 2017. gada decembrī, tāpēc 2018. gadu es uzskatu par pirmo nopietno portāla darbības gadu. Kā portālam gāja, cik tas nopelnīja un cik liels bija apmeklējums tā pirmajā darbības gadā varat izlasīt šeit: 2018. gada pārskats.

Šajā pārskatā es parādīšu un pastāstīšu, protams, ka par to, kā portālam ir veicies šogad. Un tās pārsvarā būs pozitīvas ziņas, jo visi portāla rādītāji ir tikai auguši.

Kas vispār ir epelna.com portāls?

Tātad veidojot šo portālu, man bija doma izveidot interneta resursu, kurā ikviens tā apmeklētājs varētu iepazīties ar dažādām peļņas metodēm internetā un ārpus tā. Lai to izdarītu, man bija jāziveido simtiem dažādu rakstu par dažādām peļņas metodēm. Protams, ka par ieguldīto darbu es vēlējos saņemet atalgojumu un šis portāls tiek monetizēts dažādos veidos.

Portāla apmeklējums 2019. gadā

Portāla apmeklējums 2019. gadā ir pieaudzis vairāk kā par 1/3, salīdzinot ar 2018. gadu. Ja 2018 gadā tie bija 47 000 lietotāju, tad šogad apmeklējums ir 76 000 lietotāju! Vidēji mēnesī tie ir 6 333 lietotāju, kas meklē veidus kā papildus nopelnīt savā brīvajā laikā vai izveidot interneta biznesu.

Šāds apmeklējuma pieaugums nav nejaušība, bet gan cītīgs darbs pie jauna un kvalitatīva satura radīšanas, kas piesaista arvien jaunus apmeklētājus. 2019. gadā tika publicēti 90 jauni raksti! Viens jauns raksts katrās četrās dienās!

Apmeklējuma zinā vislabākais mēnesis bija novembris, kurā pirmo reizi tika pārsniegts 10 000 lietotāju slieksnis. Visklusākie, protams, ir vasaras mēneši, kad cilvēki mazāk sēž pie datoriem un vairāk laika pavada svaigā gaisā.epelna apmeklejums

Tika piestrādāts arī pie e-pastu listes paplašināšanas un Facebook reklāmām, bet vislielākais apmeklētāju pieaugums bija vērojams tieši no Google organiskajiem meklēšanas rezultātiem.

Portāla ienākumi

Mana mīļākā sadaļa šajā rakstā! Ja portāla pirmajā pastāvēšanas gād tā ienākumi bija 5 500 eiro, tad otrajā tie jau ir 12 200 eiro! Portāla ienākumi ir palielinājušies vairāk nekā uz pusi tikai gada laikā. Padomājiet, kādus rezultātus ir iespējams sasniegt 2020. gadā – 20 000 eiro šķiet ļoti labs mērķis!

Kādēļ ienākumi ir tik krasi palielinājušies? Protams, pirmais ir apmeklējuma palielinājums – vairāk apmeklētāju nozīmē lielākus ienākumus. Otrkārt, es esmu labāk sapratis, ko cilvēki vēlas iegūt šajā portāla. Parasti tā ir ātra peļņa, bez laika un pūļu ieguldīšanas (kas man liekas ļoti bēdīgi), tāpēc es arī lieku uzsvaru uz šīm metodēm.

Atgādināšu, ka šis ir tikai otrais gads, kad portāls tiek aktīvi uzlabots un uzturēts, tādēļ minētie skaitļi varētu kalpot par ļoti labu iedvesmas un motivācijas avotu ikvienam, kas arī vēlās sākt pelnīt naudu internetā.

Lielāko peļņu portālam nes partnermārketings. Jaunu klientu piesaiste dažādām tiešsaistē bāzētām kompānijām ir viens no labākajiem veidiem gan kā uzsākt pelnīt internetā, gan izveidot reālu ilgtermiņa biznesu. Šogad jau lielāku ieņēmumu daļu sastāda Google Adsense reklāmas tīkls.

Ja paskatamies uz gada pēdējo mēnesi – decembri, tad tas mani priecē visvairāk. Pabeigt gadu ar šādiem ienākumiem vienmēr ir patīkami un tas dod papildus motivāciju un pārliecību cītīgi strādāt arī nākošgad.

Ja runājam par izdevumiem, tad tie ir palikuši gandrīz tajā pašā līmenī, kur pagājušogad. Esmu abonējis divreiz jaudīgāku un dārgāku hostinga plānu. Vidējie uzturēšanas un reklāmas izdevumi varētu būt ap ~100 eiro mēnesī.

Plāni nākošajam gadam

2020 – izklausās pēc gada, gad ir jāizdara lielas lietas. Viens no maniem lielākajiem mērķiem 2020. gadā ir uztaisīt semināru – workšopu par peļņas iespējām internetā. Esmu saņēmis intereses vēstules un ziņas no vairākiem lietotājiem par to, vai kaut kas līdzīgs netiek jau pasniegts. Domāju, ka Latvijā nekas tamlīdzīgs nenotiek. Ir pieejami dažādi specifiski kursi, par interneta mārketingu, sociālajiem tīkliem, mājaslapu izveidi u.c. Bet neviens līdz šim nav uzdrošinājies parādīt interneta peļņas iespēju daudzveidību.

Semināru būtība būtu lielos vilcienos parādīt, cik daudzos un dažādos veidos ir iespējams nopelnīt naudu internetā. Apgāzt mītu par to, ka peļņa internetā ir viena vienīga krāpšana, bet to ir iespējams sansiegt ar mērķtiecīgu darbu pareizā virzienā. Papildus tam, šie kursi Jūs noteikti apgasimotu par to, kurām no internetā redzamajām reklāmām par papildus peļņu var ticēt un kurām iet ar lielu līkumu. Ar šiem kursiem Jūs ne tikai varētu izglītoties, bet arī pasargāt sevi.

Papildus tam, gribētos izveidot ko jaunu un grandiozu. Vēl gan neesmu izdomājis, kas tas varētu būt, bet man būs 365 dienas laika to izdarīt. Varbūt Jums ir kādas idejas? Labprāt uzklausītu tās komentāru sadaļā un pēctam realizētu 🙂

Ja Jūs 2020. gadā vēlaties mainīt savu dzīvi uz labu un sākt vairāk pelnīt, tad izlasiet šo rakstu: Kā pelnīt naudu internetā bez pieredzes 2020. gadā.

Tas arī īsumā viss. Ceru, ka Jūs no manas pieredzes spēsiet iegūt kaut nedaudz motivāciju vai iedvesmu uzsākt kaut ko jaunu. Lai veicas!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UZZINI KĀ NOPELNĪT 100€ JAU ŠOVAKAR!

facebook grupa

Nopelni 150€ vienā vakarā!

totalizatoru bonusu sistēma